Pirkanmaalla, Tampereella, Kalevassa. Pamis.

Harjoittelija Kiinteistökirjanpitäjän tehtävään

Pamis – Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy on auktorisoitu isännöitsijätoimisto (ISA), joka hoitaa Pirkanmaan alueella yli 300 asunto- ja kiinteistöyhtiön isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen tehtäviä. Toimistomme palveluksessa on 38 kiinteistöalan ammattilaista. Olemme toimineet alalla jo yli 30-vuotta.

Toimintamme kehittyessä etsimme

Harjoittelijaa Kiinteistökirjanpitäjän tehtävään

Työtehtäviisi kuuluvat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpito sekä lainahallinta. Vastaat nimettyjen asiakkaidemme kuukausittaisesta kirjanpidosta, raportoinnista, tilinpäätöksistä ja viranomaisraportoinnista.

Odotamme
Olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen sekä yhteistyötaitoinen tiimipelaaja. Sinulla on jonkin verran kirjanpidon ja taloushallinnon kokemusta sekä palava halu kehittyä kiinteistöalan ammattilaiseksi. Kirjanpitäjän työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.

Arvostamme
Arvostamme aidosti asiakaspalveluun ja laatuun sitoutunutta työotetta. Toimessa menestyminen edellyttää numerotarkkuutta, paineensietokykyä, omatoimisuutta ja järjestelmällisyyttä.

Tarjoamme
Tarjoamme alalla arvostetun yrityksemme sekä osaavan tiimimme vankan taustatuen, mielenkiintoisen työn, viihtyisän työympäristön, kilpailukykyisen palkan sekä alan kehityksen mukaisen koulutuksen.

Tutustu yritykseemme www.pamisoy.fi.

Lähetä hakemuksesi heti, mutta viimeistään 30.4.2018 sähköpostilla paivi.nousiainen@pamisoy.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tiedustelut puh 03-447 5040 / toimistopäällikkö Päivi Nousiainen klo 13-15.