Ei kai niitä muuten tule eli aloitetaan koulutus….

13.01.2020


Niin mistä me saamme uusia innokkaita isännöitsijöitä tänne meidän ”harmaantuvaan” isännöitsijäporukkaan?

Eihän siinä auta mikään muu kuin kouluttaa itse ja siihen meillä Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy:ssä on tartuttu todella tarmokkaasti. Nyt on jo toinen kierros menossa ja loppuvuodesta 2020 voimme ylpeänä ilmoittaa kouluttaneemme neljä uutta täysin oppinutta isännöitsijää ottamaan haasteita vastaan sekä pikkuhiljaa vapauttamaan meitä ikääntyneempiä suuremmalta paineelta.

Käytämme hyvää vanhaa hyväksi todettua tapaa eli ”Mestari-Kisälli” oppimista ja sen tukena on vahvat koulut eli TAKK ja VAAO. Hyödynnämme käytävillämme olevaa 300 vuoden isännöintikokemusta sekä uusien innokkaiden opiskelijoiden suurta intoa tarttua kaikkeen mielenkiintoiseen. Nyt on jo moneen kertaan todettu opiskelijoiden kanssa, että mikäli haluat päivän kuluvan nopeasti, niin tule isännöitsijäksi, ei tarvitse kelloa paljon päivän aikana katsoa ja taas on aika lähteä kotiin….

Toivotamme Kristalle, Johannalle, Katrille ja Taijalle onnea ja menestystä isännöitsijän mielenkiintoisessa arjessa ja voin todeta, että töitä varmaan riittää ja mikään päivä ei ole samanlainen!

Kuvassa isännöitsijäharjoittelijat Katri Räikkönen ja Taija Kangaskorte Pamis-teamin “olkkarissa” sparraustauolla

Pasi Oldén
isännöintiyksikön päällikkö
insinööri, AIT