Hallinnollinen isännöitsijä

30.11.2023

Hallinnollinen isännöitsijä, tule töihin Tampereelle!

Oletko oma-aloitteinen, uusista haasteista innostuva kiinteistöalan tekijä ja sinua motivoi asioiden aikaansaaminen? Haemme uutta osaajaa vahvasti kasvavaan Pamis-teamiimme.

Toimit mielelläsi tiimissä samalla kantaen vastuun omista työtehtävistäsi. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot, IAT-, ITS- tai AIT-koulutus ja kokemusta isännöintitehtävistä. Ennen kaikkea sinulla on Pamis-teamin henkeen sopiva avoin ja positiivinen asenne.

Tarjoamme alalla arvostetun yrityksemme sekä osaavan tiimimme vankan taustatuen, nykyaikaiset välineet työskentelyyn, joustavat etätyömahdollisuudet ja työajan joustomahdollisuudet, viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön sekä alan kehityksen mukaisen koulutuksen. Tarjoamme henkilökunnallemme myös liikunta- ja kulttuurisetelit, Pamis-team-päivät ja sporttiset tiimitempaukset, kattavan työterveyshuollon työhyvinvointia edistämään sekä työnantajan järjestämän ja kustantaman vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lähetä hakemuksesi heti, mutta viimeistään 13.12.2023 sähköpostilla hanna.matero@pamisoy.fi.
Tiedustelut isännöintipäällikkö Hanna Matero, puh. 0440 475 023 / hanna.matero@pamisoy.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.