Juhlavuoden kunniaksi uudet kotisivut

03.10.2016

Isännöintiliiton mukaan tällä hetkellä jo yli 70 prosenttia isännöintiyrityksistä tarjoaa asiakkailleen sähköistä asiointia. Muun muassa monet lomake-ja asiakirjatilaukset kuten isännöitsijäntodistuksien tilaukset, muuttoilmoitukset, vikailmoitukset, asiakaspalveluilmoitukset ja remontti-ilmoitukset tehdään sähköisesti verkossa. Isännöintiliiton mukaan asukkaiden palvelu paranee, kun isännöintiyritys tarjoaa asiakkailleen sähköisiä palvelujaan.

Uudistuneiden kotisivujemme myötä myös me olemme kehityksessä mukana ja haluamme tarjota entistäkin parempaa isännöintipalvelua jotta olisimme asiakkaidemme tavoitettavissa ja yhteistyömme olisi sujuvaa, luottamuksellista ja asiakasystävällistä. Myös kiinteistöalan lait ja säädökset muuttuvat usein ja ne tulee huomioida asunto-tai kiinteistöosakeyhtiön hallinnon hoitamisessa ja kiinteistön pitkän tähtäimen suunnitelmissa, jotta kiinteistön omaisuuden arvo säilyy ja kehittyy tulevaisuudessakin. Me Pamiksessa huomioimme lainsäätäjien muuttuvat velvoitteet ja asiakkaidemme tarpeet tarjotaksemme asiakkaillemme entistä parempaa, kestävämpää sekä laadukasta isännöintipalvelua.

Paras kiitos ja osoitus ammattiosaamisestamme Pamiksessa ovatkin pitkäaikaiset asiakassuhteemme. Jo 30-vuoden ajan, Pirkanmaalla.

Tarmo Haukiranta, toimitusjohtaja AIT ISA