Kiinteistömanageri ja tekninen isännöitsijä

20.04.2022

Pamis – Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy on yksityisessä paikallisessa omistuksessa oleva isännöintiyritys Tampereen Kalevassa. Pirkanmaalaisista kiinteistöistä ja niiden asukkaista ja käyttäjistä huolehtiminen on ollut meille sydämen asia jo vuodesta 1987. ISA-auktorisoinnin saimme vuonna 1989.

Pamis-teamin tuottama laatu on Pirkanmaalla käsite – kysy vaikka pitkäaikaisilta asiakkailtamme. Hoidamme noin 500 asunto- ja kiinteistöyhtiön isännöinnin ja manageerauksen sekä niiden teknisen palvelun sekä asuntojen ja toimitilojen vuokrauksen ja –myynnin 65 ammattilaisen voimin. Vahvistamme kiinteistömanageeraus- ja teknistä osastoamme ja etsimme reippaaseen Pamis-teamiin

Kiinteistömanageria

Kiinteistömanagerina johdat asiakkaidemme kiinteistöjen ylläpitopalveluita tuottavaa kumppaniverkostoa sekä vastaat toiminnan kehityksestä. Vastaat myös aktiivisesta yhteistyöstä ja kommunikoinnista sekä asiakkaidemme että heidän vuokralaistensa kanssa. Vastuullasi on lisäksi kohteidesi budjetointi, tilinpäätökset sekä palvelutuottajien sopimusten hallinta ja kilpailutukset. Vastuualueesi hoidat tunnollisesti ja työsi onnistuu parhaiten tiiviissä yhteistyössä kollegoiden, asiakkaiden ja viranomaisten kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • sinulla on ymmärrystä kiinteistöliiketoiminnasta sekä kokemusta kiinteistöjohtamisesta ja kiinteistöjen ylläpidosta
  • olet aktiivinen ja tuot asiakkaalle rohkeasti esiin kiinteistöjen kehityskohteita
  • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä omaat monipuolista kokemusta mm. sähköisistä huoltokirjoista ja muista sähköisistä järjestelmistä
  • sinulla on kokemusta PTS:ien laadinnasta
  • sinulla on mielellään kiinteistöjen ylläpitoon, rakentamiseen ja/tai kiinteistöliiketoimintaan soveltuva koulutus
  • katsomme eduksi tehtävään soveltuvaa isännöintialan koulutusta (IAT, ITS TEK tai vastaava).

Meillä pääset vaikuttamaan asiakkaidemme – tunnettujen, merkittävien kiinteistöomistajien ja -sijoittajien – kiinteistöjen johtamiseen, kehittämiseen sekä arvon lisäämiseen. Kiinteistöjen elinkaari, energiataloudellisuus sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat luovat sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen toimintaympäristön. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä innokkaaseen, yhteen hiileen puhaltavaan porukkaamme.

Teknistä isännöitsijää

Teknisenä isännöitsijänä hoidat mm. osakasmuutostöiden ohjeistusta ja valvontaa, pienempiä ja isompia rakennuttamistehtäviä, laadit kiinteistöjen korjaustarveselvityksiä, koordinoit vesivahinkokorjauksia, sekä toimit yleisesti taloyhtiöiden tukena kiinteistöjen tekniikkaan liittyvissä asioissa. Pamis Oy:n tekninen osasto toimii tiiviissä yhteistyössä keskenään ja koko Pamis-teamin kanssa. Vastaat kuitenkin itsenäisesti töidesi aikataulutuksesta ja niiden suorittamisesta. Käytössämme on mobiilidokumentoinnin mahdollistava ohjelmisto.

Eduksi katsotamme sopivan korkeakoulututkinnon (insinööri, rakennusmestari) sekä aiemman työkokemuksen kunnossapito-, isännöinti- tai kiinteistöalalta.

Tarjoamme alalla arvostetun yrityksemme sekä osaavan Pamis-tiimimme vankan taustatuen, nykyaikaiset välineet työskentelyyn, joustavat etätyömahdollisuudet ja työajan joustomahdollisuudet, viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön sekä alan kehityksen mukaisen koulutuksen. Tarjoamme henkilökunnallemme liikunta- ja kulttuurisetelit, virkistävät Pamis-team -päivät sekä kattavan työterveyshuollon työhyvinvointia edistämään. Tutustu yritykseemme www.pamisoy.fi.

Rekrytointimme etenee aktiivisesti, joten lähetä hakemuksesi heti, mutta viimeistään 29.4.2022 sähköpostilla rekry@pamisoy.fi Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tiedustelut

Kiinteistömanageri: kiinteistöpäällikkö Juha Toivanen, juha.toivanen@pamisoy.fi, 0440 475 011

Tekninen isännöitsijä: teknisen osaston päällikkö Eero Oldén eero.olden@pamisoy.fi 0440 475 010