Palvelut

Pamis-teamin tuottama laatu on Pirkanmaalla käsite – kysy vaikka pitkäaikaisilta asiakkailtamme. Hoidamme noin 400 asiakasyhtiön isännöinnin ja kiinteistömanageerauksen sekä teknisen isännöintipalvelun ja asuntojen vuokraustoiminnan 54 ammattilaisen voimin.

Isännöinti

Tarjoamme isännöinti­palveluja asunto-osake­yhtiöille, vuokra­talo­kiinteistöille, liike- ja teollisuus­kiinteistöille, parkki­yhtiöille sekä alueellisille huol­to­yhtiöille. Kaikki palvelut samasta osoitteesta!

Lue lisää

Kiinteistö­manageeraus

Saat meiltä kokonais­valtaiset tai räätälöidyt kiinteistö­­johta­misen ja mana­gee­rauksen palvelut. Teemme yhteistyötä monenlaisten käyttäjä­­yhteisö­jen kanssa!

Lue lisää

Tekninen osasto

Päivittäinen kommunikaatio toimii Pamiksessa, koska hallinnollinen isännöinti ja tekninen isännöinti työsken­televät saman katon alla. Näin tekninen isännöintimme pystyy tukemaan hallinnollista isännöintiä päivittäisissä rakennusteknisissä asioissa.

Lue lisää

Vuokraus­toiminta

Vuokraustoimintaamme hoitaa positiivinen, helposti lähestyttävä ja myyvä henkilöstö. Pamis on LVV (laillistettu vuokravälittäjä). Tehokasta ja myyvää vuokrausta!

Lue lisää