Pamis 30v. – ”Ny juhlitaan”

14.12.2017

Matalan organisaation avulla Pamis on pystynyt toimimaan joustavasti. Pamis on ollut aina yksityisessä pirkanmaalaisessa omistuksessa ja toiminut pirkanmaalaisia asiakkaitaan palvellen. Tulevaisuuden tullessaan tuomaa historian havinaa oli havaittavissa jo 80-luvun alussa.

”…..Ammatti-isännöitsijän koulutuksen (kurssi nro 4) aikaan vuosina 1985 – 1987 Helsingissä, nuoret isännöitsijänalut Esko ja Tarmo läpäisivät AIT –koulutuksen ja voidaan jopa sanoa erinomaisin arvosanoin.  Eskon tutkielman aihe olikin kuvaavasti Isännöintiyrityksen perustaminen ja jo siinä vaiheessa Esko ja Tarmo keskustelivatkin yhteisistä isännöintiasioista.  Esko hoiti tuolloin isänsä Matin kanssa omaa kiinteistöhuoltoliikettä (Kiinteistöhuolto Sivula Ky) ja Tarmo teki leipätyötänsä isännöitsijänä Tampereen Talokeskus Oy:ssä, jonka omisti silloinen Pirkanmaan Kiinteistöyhdistys……”

Pamiksen toimipiste on ollut aina Kalevan kaupunginosassa. Kalevan pitkän keikkakiertueen esiintymispaikat ovat nähtävissä myös henkilökunnan synttäripaitojen selkämyksessä. Olemme toimineet osoitteissa Takojankatu 2, Väinämöisenkatu 7,…..mutta nyt jo pitkään Takojankatu 15:ssä pikkuhiljaa laajennetuissa tiloissa.

”…..Pamis avasikin pienet toimistotilat vuoden 1989 alusta Väinämöisenkatu 7:ssä Domuksen vierestä. Työntekijöitä oli alkuun kolme, Esko ja Tarmo hoitivat isännöintiä sekä Päivi kirjanpitoa ja reskontraa (sen aikaisilla vehkeillä). Ja siitä se sitten lähti. Taloja hoidossa oli alkuvaiheessa parisen kymmentä vuosiliikevaihdon ollessa 400.000 markkaa. Mutta kolme vuotta myöhemmin asiakasyhtiöitä olikin jo yli 90. Työntekijöitä tuli myös lisää: Leena, Sirkka, Hannele, Ismo jne……”

Pamiksen tärkein strateginen pääperiaate on motivoitunut, kouluttautunut ja ammattitaitoinen sekä positiivisesti työhön suhtautuva henkilökunta. Henkilöstöpolitiikan tavoitteena on työkyvyn ja työtyytyväisyyden pitäminen korkealla tasolla.

”…..Laadukkaasti ja kustannustehokkaasti tuotetut palvelut ovat omistajien kuin myös asiakkaiden etu.  Siitä osoituksena on vuosien saatossa Pamiksen toiminnan vahva, mutta maltillinen kasvu, jota ei olisi saatu aikaiseksi ilman ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilökuntaa. Pamiksen osaava henkilöstö on yksi tärkeimmistä kilpailutekijöistämme nyt ja tulevaisuudessa, joilla erotumme kilpailijoistamme.  Hyvä henkilöstö heijastuu asiakaskokemukseen ja parantaa liiketoimintaa edelleen…..”

Eikä tässä vielä kaikki, soitto soi ja keikkailu jatkuu……………

”…..Lopuksi haluan kiittää yhtiön omistajia ja Pamiksen koko henkilökuntaa tästä antoisasta saavutuksesta. Yhdessä meillä on edessämme menestyksekkäitä vuosikymmeniä, sillä haluamme rakentaa ja jatkaa suomalaisten yhteistä menestystarinaa myös seuraavat sata vuotta!

Kiitokset Teille kaikille ja Onneksi olkoon Pamis 30 vuotta !…..”

Esko Sivula, hallituksen puheenjohtaja
Sitaatit toimitusjohtaja Tarmo Haukirannan juhlapuheesta henkilökunnalle