Pamis-Keva yhteistyö laajenee – Business Park Farmi

01.06.2018

Pamiksen ja Kevan yhteistyö Tampereella sai uuden mittavan vahvistuksen, kun Pamis-team otti tänään kokonaisvaltaiseen hoitoonsa Hermiassa sijaitsevan yrityspuisto Farmin. Farmin tiiminä toimii kiinteistöpäällikkö Juha Toivanen, kiinteistösihteeri Leena Lounasranta, kiinteistökirjanpitäjä Heini Ojakangas ja palveluneuvoja Riitta Nieminen.

Aikaisemmin myös nimellä Hermia 3 tai Hermian Bitti tunnettu Farmi sijaitsee Tampereen teknillisen yliopiston ja VTT:n naapurissa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Talossa on runsaasti toimisto- ja neuvottelutilaa ja erityisesti elektroniikan testaukseen soveltuvia laboratoriotiloja.

Yhteensä noin 18 000 m2 laajuinen kokonaisuus on muuttunut business parkiksi, joka tarjoaa tiloja ja palveluita monen kokoisille yrityksille. Ensimmäisen kerroksen ravintolamaailma aloitti uudelleen ja tiloista löytyy neuvottelukeskus tilaisuuksia varten.

Pamiksen toimesta ja Kevan kanssa yhteistyössä Farmista kehitetään nykyaikainen Business Park. Tällä hetkellä on 12 vuokrasopimusta, lisää koko ajan neuvotellaan.

Pamiksen isännöinti- ja manageerauspalvelun päätehtävänä on sovittujen vaativien tilamuutosten toteutus vuokralaisten tarpeen mukaan, kiinteistön ylläpito, jatkuva kehittäminen yhdessä pääomistajan ja vuokralaisten kanssa.

Feel Free!