Pamis kouluttaa itse tulevia alan ammattilaisia

05.09.2021

Pamis-team vahvistui keväällä uusilla tekijöillä. Jussi Aukee ja Mika Kuhalampi valikoituivat Pamiksen uusiksi isännöitsijöiksi haastatteluiden ja valintaprosessin jälkeen. Pamis siis jatkaa edelleen jo muutama vuosi sitten aloitettua projektia, jossa perehdyttämis- ja koulutuspolku hoidetaan itse tuutori-kisälli-periaatteella. Vakituisia työsuhteita tätä kautta on solmittu jo kuusi kappaletta.

Mikalla ja Jussilla on molemmilla pitkä tausta yrittäjinä. Valintaan vaikutti ensisijaisesti pitkä historia asiakassuhteiden hoidossa, vahva talousosaaminen, sekä ennen kaikkea yrittäjähenkisyys ja korkea motivaatio.

Tuttuun Pamiksen tapaan uudet isännöitsijät aloittivat heti opinnot IAT-tutkinnon (Isännöitsijän ammattitutkinto) parissa, vaikka pääpaino perehdytyksessä  onkin työssäoppiminen. Työnantajan puolelta Mikalla ja Jussilla on nimetyt perehdyttäjät Pasi Olden (liiketoimintajohtaja) ja Ilari Stenman (isännöintipäällikkö).  

”Tulin alanvaihtajana hakemaan uusia haasteita Pamikselta ja pääsin hyvin mukaan uusiin kuvioihin. Olen pitänyt työstäni, vaikka haasteita ja opittavaa toki riittää jokaiselle päivälle, mutta pääasia on, että pystyy kehittämään itseään ja asiakassuhteita. Hyvä isännöitsijä on oma-aloitteinen, eikä katso kelloa. Siis tuttua hommaa siinä mielessä jo aikaisemmalta työuralta. Tutkinto olisi tarkoitus saada suoritettua vielä syksyn aikana, mutta suurin oppi luonnollisesti tulee käytännön kautta”, Mika sanoo.”

”Pamis aikoo jatkossakin jatkaa hyväksi havaitulla linjalla ja kouluttaa itse uudet harjoittelijat alan ammattilaisiksi. Uudet harjoittelijat valitaan näillä näkymin loppuvuodesta 2021”, isännöintipäällikkö Ilari Stenman toteaa.