Pamis siirtyy uuteen omistukseen ja jatkaa toimintaansa omalla nimellään

12.06.2024

Fluxio Isännöinti Oy on ostanut Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy:n eli Pamiksen. Kaupalla ei ole vaikutusta työsuhteisiin, asiakassopimuksiin, vastuuisännöitsijöihin tai Pamiksen nimeen. 


Esko Sivula perusti Pamiksen vuonna 1987, ja Tarmo Haukiranta tuli osakkaaksi 1989. Haukiranta jäi yhtiöstä eläkkeelle vuonna 2022, ja nyt omistajat halusivat varmistaa Pamiksen kehittämisen ja tulevaisuuden.
– Meille oli tärkeintä, että työntekijämme ja asiakkaamme siirtyvät osaaviin käsiin. Kaupan myötä yhtiön Pamis-nimi säilyy ja toimipaikka pysyy Tampereen Kalevassa. Fluxio on kyennyt aidosti uudistamaan isännöintialaa asiakaslähtöisesti ja heillä on korkea työntekijä- ja asiakastyytyväisyys. Työntekijämme ja asiakkaamme saavat nyt varmasti uuden hyvän kodin, Esko Sivula kertoo.


Yrittäjävetoinen Fluxio on isännöintialan edelläkävijä, jonka toiminnan ytimessä on asiakaslähtöisyys, digitaalisuus, tietoon pohjautuva asuntovarallisuuden pitkäjänteinen kehittäminen sekä energiansäästöön liittyvät palvelut. Fluxiolla ei ole aiemmin ollut asiakkaita Pirkanmaalta.
– Pamis on merkittävä toimija Tampereella, Suomen toiseksi suurimmalla ja kasvavalla markkina-alueella. Keskusteluissa Pamiksen johdon kanssa huomasimme, että yrityksillämme on yhteinen arvopohja, erittäin osaava henkilöstö ja ennen kaikkea tinkimätön asiakaspalveluasenne. Tällä alalla osaava ja motivoitunut henkilöstö on kaiken a ja o. Pamiksen asiakkaille lupaamme entistäkin asiakaslähtöisempää toimintaa, sujuvuutta, monipuolisuutta ja laadun kehittämistä, kertoo Fluxion toinen perustaja, toimitusjohtaja Kalle Grönqvist.


Grönqvist uskoo, että tulevaisuuden isännöintialan menestyjät löytyvät niistä asiakaslähtöisistä toimijoista, jotka pystyvät kehittymään alan muita toimijoita nopeammin ja tarjoamaan aiempaa kokonaisvaltaisempaa palvelua sekä rekrytoimaan ja kouluttamaan alan parhaat työntekijät.
– Meillä on riittävät resurssit säilyttää etumatka alan perinteisiin toimijoihin myös tulevaisuudessa ja investoimme palveluitamme parantavien teknologioiden kehittämiseen. Digitaalisten palveluiden lisääntyminen tuo taloyhtiöille kauan kaivattua läpinäkyvyyttä ja avoimuutta taloyhtiön asioiden hoitoon. Pirkanmaalaisille asiakkaillemme lupaamme laadukkaita ja kehittyviä palveluita, mutta suuria muutoksia emme ole tekemässä, Grönqvist jatkaa.

Fluxio Group on isännöintialan edelläkävijä. Ryhmämme tarjoaa nykyaikaisia isännöintipalveluja yhteensä noin 500 taloyhtiölle pääkaupunkiseudulla. Meillä työskentelee yli sataviisikymmentä alan erikoisosaajaa. Johdamme taloyhtiöitä tiedolla hyödyntäen ainutlaatuista taloyhtiötietokantaa ja säännöllisiä tilinpäätösanalyyseja. Panostamme vahvasti digikehitykseen, minkä ansiosta asiakkaillamme on käytössään nykyaikaisimmat työkalut ja täysi näkyvyys oman taloyhtiön tietoihin. Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia – siksi meillä on alan ainoina yrityksenä käytössä asiakaspalvelutakuu.

Lisätietoja antaa:
toimitusjohtaja Pasi Oldén
pasi.olden@pamisoy.fi / puh. 0400 729 288