Pamis-teamin numero 27 kirjanpitoketjusta eläkkeelle

19.06.2017

Tapahtuma on nyt tosiasia, urheilutermein “nostetaan pelipaita kattoon”.

Nyt on minun aikani lähteä toiseen suuntaan ja sanoa näkemiin työyhteisölleni ja kaikille sen jäsenille sekä tietenkin kaikille niille asukkaille ja osakkaille, joiden kanssa olen Pamiksessa saanut yhteistyötä tehdä.

Kehityksessä on pysyttävä mukana. Kun aloitin kirjanpitäjän tehtävissä, levitettiin työpöydälle suuri tilikirja ja kauniilla käsialalla tehtiin kirjaan merkinnät tuloista ja menoista. Laskettiin sivuja yhteen ja siirreltiin tuloksia sivulta toiselle. Tositemapit täyttyivät kuiteista sekä laskuista ja siirrettiin arkistoon. Tietokone-ohjelmien kehitys on ollut hurjaa ja haastavaa, asioiden omaksuminen välillä työläämpää.

Tänään, kun jätän työni seuraajilleni, kuulen historian havinaa. Siirryn siis kesäkuussa lomalle ja sitten viettämään eläkepäiviä, oltuani Pamiksen palveluksessa hieman runsaat 23 vuotta. Kyllä tähän aikaan on mahtunut hyviä ja huonoja päiviä, mutta onneksi kuitenkin suuremmaksi osaksi hyviä asioita ja hienoja ihmisiä olen tavannut tällä matkalla.

Kaunis kiitos yhteistyöstä monille edellisille työkavereille sekä niille jotka minun jälkeeni jäävät tekemään töitä Pamis-teamissa. Syksyn saapuessa yritän pitää näppini irti kirjanpidoista, sillä olenhan “pitänyt kirjaa” suunnilleen neljällä vuosikymmenellä.

Sirkka Sirén
kirjanpitäjä, KPT II, KISI