Taloushallinnon asiantuntija ja harjoittelija

26.04.2022

Pamis – Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy on isännöintiyritys Tampereen Kalevassa. Pirkanmaalaisista kiinteistöistä ja asukkaista huolehtiminen on ollut meille sydämen asia jo vuodesta 1987. ISA-auktorisoinnin saimme vuonna 1989. Pamis-teamin tuottama laatu on Pirkanmaalla käsite – kysy vaikka pitkäaikaisilta asiakkailtamme. Hoidamme noin 500 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön isännöinnin ja kiinteistömanageerauksen yli 60 ammattilaisen voimin.

Vahvistamme Taloushallinnon asiantuntijapalveluita ja etsimme

Taloushallinnon osaajaa ja harjoittelijaa

Taloushallinnon asiantuntijan tehtäviin kuuluvat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden taloushallinnon prosessit sekä lainahallinta. Vastaat nimettyjen asiakkaidemme maksuliikenteestä, kuukausittaisesta raportoinnista, tilinpäätöksistä ja
viranomaisraportoinnista. Työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös kiiretilanteissa.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet oma-aloitteinen, uusista haasteita innostuva tekijä ja sinua motivoi asioiden aikaansaaminen. Toimit mielelläsi tiimissä samalla kantaen vastuun omista työtehtävistä. Käytössämme on nykyaikainen Festum Software Oy:n Hausvise -ohjelmisto, joka automatisoi taloushallinnon toiminnot ja prosessit ja luo mahdollisuuden reaaliaikaiseen taloushallinon seurantaan. Hausvise on kokonaisvaltainen isännöintiohjelmisto, joka sisältää talous- ja kiinteistöhallinnon sekä asukasportaalin.

Tarjoamme alalla arvostetun yrityksemme sekä osaavan tiimimme vankan taustatuen, nykyaikaiset välineet työskentelyyn, joustavat etätyömahdollisuudet ja työajan joustomahdollisuudet, viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön sekä alan kehityksen mukaisen koulutuksen. Tarjoamme henkilökunnallemme liikunta- ja kulttuurisetelit, Pamis-tiimi -päivät sekä kattavan työterveyshuollon työhyvinvointia edistämään.

Tutustu yritykseemme www.pamisoy.fi.

Rekrytointimme etenee aktiivisesti, joten lähetä hakemuksesi heti, mutta viimeistään 10.5.2022 sähköpostilla rekry@pamisoy.fi. Tiedustelut tiimipäällikkö Nina Matinniemi +358 440 475 034. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.