Terveiset Pamiksesta!

01.06.2021

Me Pamislaiset olemme täällä teitä varten ja haluamme auttaa teitä kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa. Kotisivumme ovat www.pamisoy.fi. Kotisivuiltamme löytyy valmiiksi paljon vastauksia asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Haluamme muistuttaa muutamista asukkaan velvollisuuksiin kuuluvista asioista taloyhtiön turvallisuudessa sekä viihtyvyydessä.

Muistitko tarkistaa palovaroittimien toiminnan?

11.2. vietettiin valtakunnallista paloturvallisuuspäivää. Paloturvallisuuspäivänä on hyvä tarkistaa myös oman asunnon paloturvallisuus ja palovaroittimien toiminta. Palovaroittimet tulisi testata säännöllisin väliajoin ja se kuuluu asukkaan tehtäviin. Mikäli et tehnyt sitä 11.2. niin tee se viimeistään nyt!

Kierrättäminen kunniaan!

Oletko huomannut jäteastioiden määrän lisääntymisen taloyhtiön jätekatoksella? Tehokas kierrätys toimii vain, kun kaikki asukkaat sitoutuvat kierrättämiseen. Kierrättäminen on tehokas tapa pienentää omaa kulutusta. Tiesitkö, että biojätettä tulee vuodessa noin 61 kiloa asukasta kohden (Lajittelututkimus HSY 2018) ja sekajätteistä jopa 39% on biojätettä!

Remontti- ja vikailmoitukset helposti netissä

Helpoin ja vaivattomin tapa ilmoittaa viasta tai remontista on käyttää sähköistä ilmoitusta osoitteessa www.pamisoy.fi. Mene sivustolla kohtaan ilmoitukset ja tee isännöitsijälle tai huoltoliikkeelle haluamasi ilmoitus.

Terveisin
Pamis-team