Vuodessa 133.000 € säästöä pelkillä henkilöresursseilla

03.12.2019

Johtavan yksityisen ja paikallisen isännöintitoimiston kirjaamaton velvoite on olla edelläkävijä sekä oma-aloitteinen ja asiakkaiden etua aina ajatteleva toimisto.

133 825,76 euroa on summa, jonka säästämme asiakkaidemme korkokuluja vuodessa! Päätimme Pamiksessa hyödyntää tiimivoimaa ja kilpailutimme kaikkien asiakkaidemme lainamarginaalit. Ehtoina kilpailutukseen pääsemiselle olivat lainamäärä vähintään 50 000 €, laina-aika vähintään 5 vuotta ja nykyinen kokonaiskorko vähintään 0,8 %. Idea kilpailutukseen tuli Pamiksen sisältä omasta Pamisteamistä, jossa pohditaan keinoja asiakaspalvelun parantamiseksi ja lisäarvon tuottamiseksi asiakkaillemme.

Korkomarginaalien tarkastuspyynnöt lähetettiin “massana” nykyisiin tilipankkeihin ja pyydettiin korkojen tarkastusta. Lähtökohtana toimenpiteelle oli se, että pystytään tuottamaan asiakkaille välitöntä, helposti mitattavaa hyötyä. Toiseksi korkomaailma on muuttunut melkoisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana, jolloin matalista koroista ja miinuskoroista näyttäisi tulleen uusi normaali.

Ilari Stenman
isännöitsijä, AIT, ITS